Direktlänk till inlägg 11 januari 2009

AMA Supercross Phoenix Arizona Round 2

Av Tobias Larsson - 11 januari 2009 23:16

Ja vilken jäkla tävling! Mkt dramatik i lites må jag säga, 2 av favoriterna utslagna redan i kvalheaten, iofs tog sig J-Law dit men klantade till sig kan man säga. Trey Canard slog runt i kvalet och ådrog sig en hjärnskakning. Ryan Dungey vinner ganska lätt.


James Stewart tar inte starten men det går inte ens ett varv innan han flyger förbi Josh Grant, Reed 3a i 3 varv innan han också flyger förbi, sedan är det katt och råtta, ena stunden plockar Reed in och då Bubba får indikationer om det, slår han i nästa växel och rycker, och detta upprepas några gånger till slut hänger Reed på och inför sista kurvan har han slagläge men kanske ändå inte Stewart vinner med 0,5 sek.

Villopoto då?, jo han craschar med Mike Alessi en annan fart antom som tyvärr varit skadad halva MX säsongen pga en otäck vurpa. Slutar till slut 7:a mr Villopoto.

Highlites kommer upp vid senare tillfälle samt en intervju med James Stewart!


Bubba i ensam majestät i sandiga s-kurvan

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tobias Larsson - 11 oktober 2009 03:14

    Finns inte så mkt att säga mer en att crashdiet är så jävla bra, Simon är så jävla bra. Kryssningen är det absolut bästa jag varit med om i hela mitt liv. För att summera dagarna: SEX DRUGS AND ROCK N ROLL ...

Av Tobias Larsson - 7 oktober 2009 21:48

  Imorgon då jävlar smäller det!! Synd bara att man klippte sig idag och det blev lite kort.. men man överlever väll :P THERE'S A RIOT IN EVERYONE!!!!! ...

Av Tobias Larsson - 30 september 2009 21:52

  Team USA

Av Tobias Larsson - 26 september 2009 18:02

  Förbokad så klart!!

Av Tobias Larsson - 25 september 2009 03:20

Kolla in killens agressiva åkstil, underbart! ...

Ovido - Quiz & Flashcards